The Next Tamil Generation

«The Next Tamil Generation» er en frivillig organisasjon og ble stiftet 26.12.2011. Motivasjonen for etablering av denne organisasjon var borgerkrigen på Sri Lanka som fant sted nord 2009. Krigen har ført til store skader av landet blant annet bolig, vei, jobbmulighet, fysiske/mentale utfordringer samt mange har mistet familie medlemmer. Mange av disse trenger økonomisk hjelp til å etablere seg.

The Next Tamil Generation er ikke en stor organisasjon, og har heller ikke den store økonomiske støtten for å bidra til store utviklings prosjekter på Sri Lanka. Vi har en kontakt person på Sri Lanka som kartlegger de mulighetene som finnes for et inntektsgivende arbeids for hvert enkelt familie i det området.

Vi har f.eks bidratt til å bygge et hønsebur med 10 hønser som noen familie selv ønsket.På dette område var det et stort etterspørsel etter egg og de ville selge egg for deres familie sin inntekt. En annen familie fikk etablert en liten kiosk og her hadde denne familien fysiske utfordringer. Vi har også kjøpt ku og sau til familier som ønsket dette.

Vi er en liten venne gruppe som har gjort dette foreløpig men det finnes fortsatt mange familier som trenger hjelp. For å kunne gjøre det mulig er vi avhengig av flere som kan hjelpe disse familiene sammen med oss.